Állati Paradicsomos állatvédelem

Mivel az egész életünk az állatok körül forog (nekem már gyerekkorom óta, Laci csak összekerülésünktől lett megfertőzve ), ezért is nyitottuk meg az Állati Paradicsomot.

Nagyon jó, hogy tudunk segíteni a Gazdiknak, úgy térnek vissza, hogy bevált az ajánlott táp, konzerv vagy vitamin. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ha kicsivel is, de hozzá tudunk járulni az állatok helyes tartásához, táplálásához vagy akár gyógyulásukhoz is.

Mindig is fontos része volt az életemnek az állatvédelem, most már kettőnk életébe is belefonódott. Gondoltuk segítünk a kidobott, megunt állatokon is. Már régóta ismerem Bodrogi Jolcsit, így nem volt kérdés, hogy az Igéző Állatvédő Egyesület lesz a kiválasztott állatotthon, akiknek megpróbálunk segíteni. Folyamatosan várjuk az adományokat az üzletben számukra. Szerencsére a hozzánk betérő emberek is támogatják ezt a fajta megmozdulást, így csurran-cseppen védenceiknek egy kis konzerv, táp, de vannak olyan állatbarát vásárlók, akik pénzbeli adománnyal is próbálják támogatni Jolcsi nemes célját.

Még mindig kevésnek éreztük ezt a fajta segítségnyújtást, így elkezdtünk gondolkodni, hogy milyen módon is tudnák még részt venni az állatvédelemben. Elég sok a kóbor kutyus városunkban. Valahogy meg is érzik az ebek, hogy az üzlet közelébe kell jönni és itt segítő kezekre találnak.

Ekkor jött az ötlet, hogy próbáljunk beszerezni egy chipolvasót. Szerencsére rátaláltunk a Vigyél Haza Alapítványra. Ők mindenben segítettek, nagyon készségesek voltak. Közreműködésükkel sikerült beszerezni az üzletbe egy mikrochipolvasó készüléket. Reméljük sok kutyust sikerül hazajuttatnunk majd!

Az Alapítvány elkészíttetett egy mobil alkalmazást is, ha okos telefonnal rendelkezik az ember érdemes letölteni. Rengeteg hasznos információ megtalálható benne, pl. hol vannak kutyabarát szálláshelyek, kutyafuttatók, elveszett és gazdikereső kutyusok, saját kutyusok feltöltése – ha ne talán elveszik azonnal értesíthetők az applikáció felhasználói és nem utolsó sorban, hogy hol vannak ingyenes chipolvasó helyek!

Mi is belekerültünk az applikációba, így remélhetőleg minél több emberhez eljut a hír, hogy már az Állati Paradicsomban is lehetőség van chipolvasásra!

Okostelefonra a Google Play áruházból tudjátok letölteni.
Több infóért, látogassatok el a https://vigyelhaza.hu oldalra 🙂