
- a késztermék megőrzi azokat a tápanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez
- az alacsony hőmérsékleten történő kezelésnek köszönhetően az enzimek, vitaminok és zsírok szerkezete nem károsodik
- a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a másodlagos növényi anyagok kiválóan hasznosulnak
- az extrudált táp puffadt és levegős;
- míg a hidegen sajtolt táp tömör és hosszúkás formájú.
Analízis:
Nyersfehérje 20%, nyers zsír 10%, nyersrost 4%, nyershamu 8%, kalcium 1,7%, foszfor 1,0%.
Összetevők:
Szárított bárányhús (20%), párolt cirok, puffasztott rizs (17%), puffasztott kukorica, szentjánoskenyérliszt, répapép, tojáspor, sörélesztő, állati zsiradék, lignoszulfonát, szárított csirke, lazacolaj (0,5%), banán (0,1%), sárgarépa (0,1%), alma (0,1%), petrezselyem (0,1%), áfonya (0,1%), borsó (0,1%), csalán (0.1%), glükózamin (0,05%), kondroitin (0,05%).
Ajánlott etetési útmutató*
* Az értékek grammban értendők, és napi mennyiségre vonatkoznak.
* A megadott értékek csak irányadóak, a mennyiség változhat a fajta, az életkor, az ivar, az aktivitás és az élettani stádium ( növekedés, vemhesség, tejtermelés) függvényében.
Melyek a hidegen sajtolt tápok előnyei?
Köszönhetően a különleges gyártási technológiának, a hidegen sajtolt táp az alábbi előnyökkel rendelkezik:
- a késztermék megőrzi azokat a tápanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez
- az alacsony hőmérsékleten történő kezelésnek köszönhetően az enzimek, vitaminok és zsírok szerkezete nem károsodik
- a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a másodlagos növényi anyagok kiválóan hasznosulnak
Rendkívüli előnye a hidegen sajtolási eljárásnak, hogy a tápokba kevert gyümölcsök, növények, gyógy- és fűszernövények nem veszítik el tápanyaggazdaságukat, így bennük lévő antioxidánsok ellensúlyozzák az öregedési folyamatokat, megelőzhetik a sejtek károsodását.
A hidegen sajtolt száraztáp megjelenésében is különbözik extrudált társától:
- az extrudált táp puffadt és levegős;
- míg a hidegen sajtolt táp tömör és hosszúkás formájú.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.