Bio-Lapis por nyulaknak – 2g

Kezdőlap/Kisállat/egészségvédelem/Bio-Lapis por nyulaknak – 2g

Bio-Lapis por nyulaknak – 2g

Készleten

Protexin Bio-lapis egy kiegészítő táplálék nyulak számára,vízben és takarmányban egyaránt adható ízletes por.

Az ár 1 tasakra vonatkozik azaz 2g-ra !!! Egységár: 247500.-Ft/Kg Bruttó súly: 2 g Nettó súly: 2 g

Protexin Bio-lapis egy kiegészítő táplálék nyulak számára,vízben és takarmányban egyaránt adható ízletes por.

Az ár 1 tasakra vonatkozik azaz 2g-ra !!!

Egységár: 247500.-Ft/Kg

Bruttó súly: 2 g
Nettó súly: 2 g

Bővebben

650 Ft

Quantity:

A Protexin Bio-lapis egy kiegészítő táplálék nyulak számára,vízben és takarmányban egyaránt adható ízletes por.

Alkalmazási útmutató:

Naponta 1 zacskó adható, az állatorvos által javasolt ideig. Izotóniás oldat készítéséhez 1 zacskó tartalmát oldjuk fel 50 ml vízben. Gondoskodjon a folyamatos vízellátásról.

Összetétel:

Dextróz, Nátrium-klorid, Kálium-klorid, Preplex® prebiotikum (Frukto-oligoszacharid),Magnézium-szulfát.

Adalékanyagok:

Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok:c

Protexin probiotikum, Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-4407) 4b 1702 5x1011 CFU/kg; 5x108 CFU/g

A Protexin Bio-lapis egy kiegészítő táplálék nyulak számára,vízben és takarmányban egyaránt adható ízletes por.

Alkalmazási útmutató:

Naponta 1 zacskó adható, az állatorvos által javasolt ideig. Izotóniás oldat készítéséhez 1 zacskó tartalmát oldjuk fel 50 ml vízben. Gondoskodjon a folyamatos vízellátásról.

Összetétel:

Dextróz, Nátrium-klorid, Kálium-klorid, Preplex® prebiotikum (Frukto-oligoszacharid),Magnézium-szulfát.

Adalékanyagok:

Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok:c

Protexin probiotikum, Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-4407) 4b 1702 5×1011 CFU/kg; 5×108 CFU/g

Bővebben

További információk

Tömeg 0,002 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio-Lapis por nyulaknak – 2g” értékelése elsőként
Back to Top
Kosár
Bezár

SUBTOTAL: 9 950 Ft

Teljes súly: 0,05 kg

KosárPénztár

Kosárba rakva
Adatvédelem

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.