Crispy Pellets Rat&Mice – 1 kg

Crispy Pellets Rat&Mice – 1 kg

Elfogyott

Teljes értékű táp pelletek patkány, egér és más mindenevő rágcsáló számára. Nincs válogató étkezés. Zöldségfehérjékben gazdag (energia) Nagy falatok (10 mm) (serkenti a rágási ösztönt) Professzionális tenyésztésre alkalmas.

A Crispy Pellets minden finomságán túl minden egyes golyócska egyedülálló "Happy & Healthy" keverékünket is tartalmazza. Ezekben megtalálható az összes olyan "építőelem", amely kis kedvencét elégedetten és egészségesen tartja. Az egyes állatfajták számára speciális vitamin-aminosav-ásványianyag-koktélokat állítunk össze, hogy kedvencének egészséges legyen a bundája, a jószág ellenálljon a betegségeknek, és hosszú, vitalitással teli életet élhessen. Nyugodt lehet. A "Happy & Healthy" megteszi a magáét.

Egységár: 1350.-Ft/Kg Bruttó súly: 1025g Nettó súly: 1000g

Teljes értékű táp pelletek patkány, egér és más mindenevő rágcsáló számára.
Nincs válogató étkezés.
Zöldségfehérjékben gazdag (energia)
Nagy falatok (10 mm) (serkenti a rágási ösztönt)
Professzionális tenyésztésre alkalmas.

A Crispy Pellets minden finomságán túl minden egyes golyócska egyedülálló “Happy & Healthy” keverékünket is tartalmazza. Ezekben megtalálható az összes olyan “építőelem”, amely kis kedvencét elégedetten és egészségesen tartja. Az egyes állatfajták számára speciális vitamin-aminosav-ásványianyag-koktélokat állítunk össze, hogy kedvencének egészséges legyen a bundája, a jószág ellenálljon a betegségeknek, és hosszú, vitalitással teli életet élhessen. Nyugodt lehet. A “Happy & Healthy” megteszi a magáét.

Egységár: 1350.-Ft/Kg

Bruttó súly: 1025g

Nettó súly: 1000g

Bővebben

1 350 Ft

Elfogyott

Az ízletes és energiát adó Crispy Pellets Rats & Mice teljes értékű, golyócskákból álló eledel patkányok, egerek és más mindenevő rágcsálók számára. Különféle gabonákat tartalmaz, fehérjében gazdag, sokáig rágcsálható nagy golyócskákból áll... Igazán szeretni való! Ezzel a mindent egyben tartalmazó eledellel kiküszöbölhető a szelektív táplálkozás. A golyócskákban lévő "Happy & Healthy" keveréknek köszönhetően a Crispy Pellets eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre kedvencének a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van.

És ez még nem minden! A nagy rosttartalom és a különleges alakú golyócskák a fogakat is kiváló állapotban tartják. A Florastimul ugyanezt teszi az emésztéssel, a jukkakivonat pedig csökkenti az állat életterének kellemetlen szagát. Másra nincs is szükség. Használati utasítás: - Naponta legfeljebb 10 g eledel szükséges az egereknek, illetve legfeljebb 15 g a patkányoknak. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét. - Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet. - Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet. Analitikai összetevők: Fehérje 20 %, Zsírtartalom 4 %, Nyersrost 5,5 %, Nyershamu 6,5 %, Kalcium 1,1 %, Foszfor 0,8 %. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A Vitamin 17.000 NE/kg, D3 Vitamin 2.000 NE/kg, E Vitamin 135 mg/kg, E1 (vas) 170 mg/kg, E2 (jód) 3,6 mg/kg, E4 (réz) 17 mg/kg, E5 (mangán) 128 mg/kg, E6 (cink) 120 mg/kg, E8 (szelén) 0,34 mg/kg, Antioxidáns(ok), Tartósítószer(ek). Összetétel: Gabona, Növényi fehérjekivonat, Növényi eredetű melléktermékek, Gyógynövények, Magok, Ásványok, FOS (Frukto-oligoszacharidok), Jukka.

Az ízletes és energiát adó Crispy Pellets Rats & Mice teljes értékű, golyócskákból álló eledel patkányok, egerek és más mindenevő rágcsálók számára. Különféle gabonákat tartalmaz, fehérjében gazdag, sokáig rágcsálható nagy golyócskákból áll… Igazán szeretni való! Ezzel a mindent egyben tartalmazó eledellel kiküszöbölhető a szelektív táplálkozás. A golyócskákban lévő “Happy & Healthy” keveréknek köszönhetően a Crispy Pellets eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre kedvencének a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van.

És ez még nem minden! A nagy rosttartalom és a különleges alakú golyócskák a fogakat is kiváló állapotban tartják. A Florastimul ugyanezt teszi az emésztéssel, a jukkakivonat pedig csökkenti az állat életterének kellemetlen szagát. Másra nincs is szükség.

Használati utasítás:
– Naponta legfeljebb 10 g eledel szükséges az egereknek, illetve legfeljebb 15 g a patkányoknak. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét.
– Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
– Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.

Analitikai összetevők:
Fehérje 20 %, Zsírtartalom 4 %, Nyersrost 5,5 %, Nyershamu 6,5 %, Kalcium 1,1 %, Foszfor 0,8 %.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A Vitamin 17.000 NE/kg, D3 Vitamin 2.000 NE/kg, E Vitamin 135 mg/kg, E1 (vas) 170 mg/kg, E2 (jód) 3,6 mg/kg, E4 (réz) 17 mg/kg, E5 (mangán) 128 mg/kg, E6 (cink) 120 mg/kg, E8 (szelén) 0,34 mg/kg, Antioxidáns(ok), Tartósítószer(ek).

Összetétel:
Gabona, Növényi fehérjekivonat, Növényi eredetű melléktermékek, Gyógynövények, Magok, Ásványok, FOS (Frukto-oligoszacharidok), Jukka.

Bővebben

További információk

Tömeg 1,025 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crispy Pellets Rat&Mice – 1 kg” értékelése elsőként
Back to Top
Kosár
Bezár

Üres a kosarad.

Kosárba rakva
Adatvédelem

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.