FURminator – Szőrgyűjtő henger

Kezdőlap/Kisállat/ápolás/fésűk/FURminator – Szőrgyűjtő henger

FURminator – Szőrgyűjtő henger

Elfogyott

A FURminator Állítható szőrgyűjtővel több felületről is eltávolíthatja az elhullott állatszőrt otthonában. Szükség szerinti gyakorisággal, akár naponta használható. Használatával kiváltható a hagyományos "ragacsos" szőrgyűjtő, ezáltal környezetbarát és gazdaságos, hiszen nincs többé szükség pót hengerre. Bruttó súly: 255g Nettó súly: 200g Egységár: 7990.-ft/db Akciós egységár: 6490.-ft/db

A FURminator Állítható szőrgyűjtővel több felületről is eltávolíthatja az elhullott állatszőrt otthonában. Szükség szerinti gyakorisággal, akár naponta használható. Használatával kiváltható a hagyományos “ragacsos” szőrgyűjtő, ezáltal környezetbarát és gazdaságos, hiszen nincs többé szükség pót hengerre.

Bruttó súly: 255g
Nettó súly: 200g

Egységár: 7990.-ft/db
Akciós egységár: 6490.-ft/db

Bővebben

7 890 Ft

Elfogyott

1. LÉPÉS Használat előtt igazítsa az állítható nyelet a megfelelő hosszúságra.Ezután csak húzza végig többször a guruló fejet az állatszőrrel teli felületeken, és az eszköz felszedi a különféle helyeken, például bútorokon, fekvőhelyen, szőnyegen, autó ülésén és másutt található odatapadt szőrszálakat.Munka közben rendszeresen forgassa el a FURcollector gombot, hogy a szőr bekerüljön a gyűjtőtárolóba. 2. LÉPÉS Amikor az eszköz megtelt szőrrel és már nem tud több szőrt összegyűjteni, a gomb megnyomásával nyissa ki a szőrgyűjtő edényt. Távolítsa el a szőrt a gyűjtőedényből, zárja be ismét az eszközt, és folytassa a felületek tisztítását addig, amíg a kívánt eredményt eléri.

1. LÉPÉS

Használat előtt igazítsa az állítható nyelet a megfelelő hosszúságra.Ezután csak húzza végig többször a guruló fejet az állatszőrrel teli felületeken, és az eszköz felszedi a különféle helyeken, például bútorokon, fekvőhelyen, szőnyegen, autó ülésén és másutt található odatapadt szőrszálakat.Munka közben rendszeresen forgassa el a FURcollector gombot, hogy a szőr bekerüljön a gyűjtőtárolóba.

2. LÉPÉS

Amikor az eszköz megtelt szőrrel és már nem tud több szőrt összegyűjteni, a gomb megnyomásával nyissa ki a szőrgyűjtő edényt. Távolítsa el a szőrt a gyűjtőedényből, zárja be ismét az eszközt, és folytassa a felületek tisztítását addig, amíg a kívánt eredményt eléri.

Bővebben

További információk

Tömeg 0,235 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FURminator – Szőrgyűjtő henger” értékelése elsőként
Back to Top
Kosár
Bezár

Üres a kosarad.

Kosárba rakva
Adatvédelem

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.