GimCat Dou Anti-Hairball Malátás-csirkés paszta – 50 g

1 850 Ft

GimCat Duo Anti-Hairball Malt-Chicken paszta – Sajt ízesítésű, magas rosttartalmú, táplálékkiegészítő szőroldó paszta fiatal, felnőtt és idős macskáknak egyaránt.

Egységár: 37000.-Ft/Kg

Bruttó súly: 68 g
Nettó súly: 50 g

Cikkszám: 417 325 Kategória:

Leírás

GimCat Duo Anti-Hairball Malt-Chicken paszta – Csirkehús ízesítésű, magas rosttartalmú, táplálékkiegészítő szőroldó paszta fiatal, felnőtt és idős macskáknak egyaránt

A GimCat Duo Anti-Hairball Malt-Chicken paszta egy új receptúrával készülő paszta csirkehús ízesítésű, magas tisztaságú aromadús malátát, különleges növényi olajat és magas arányban TGOS*-t tartalmazó tejcukor származékot tartalmaz. A különféle ballaszt anyagok, valamint azoknak a GimCat Duo Anti-Hairball Malt-Chicken paszta termékben fennálló magas tartalma segíti a táplálék feldolgozását és a lenyelt szőrzet és emészthetetlen anyagok természetes eltávozását.
A GimCat Duo Anti-Hairball Malt-Chicken paszta a macskák szőrlabda képződése és azok kihányásával együtt járó probléma egyszerűen megoldható ezzel a termékkel.

Adagolási javaslat:
Adjon macskájának naponta 4– 5cm-nyi krémet (1cm = 0,5g) közvetlenül a tubusból, a tápláléka fölé. Szükség esetén az adag megkettőzhető.

További információk

Tömeg 0.068 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GimCat Dou Anti-Hairball Malátás-csirkés paszta – 50 g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük