Pawz biogumi kutyacipő 4 db – M méret

Kezdőlap/Kutya/kutyacipő/Pawz biogumi kutyacipő 4 db – M méret

Pawz biogumi kutyacipő 4 db – M méret

Elfogyott

Bio gumiból készült újrafelhasználható, vízhatlan kutyacsizma, valódi gumiból készült. Nincs cipzár, könnyen felhúzható és ugyanakkor divatos és tartós. Komoly mancsvédelmet biztosít. Ez a csizma a legtermészetesebb, amit kutyusod hordhat ,hiszen mivel nincs benne bélés, ezért érzi a földet és nem kényelmetlen. Mellette nem lesz piszkos a lába, a hó nem tapad bele és a kellemetlen sótól, nyáron pedig a forró betontól is megóvód kedvencedet, véget érnek a kedvenced lábába fúródott toklász miatt eltöltött hosszú órák az állatorvosnál. Elérhető színek:
  • fekete
  • kék
Mint egy zoknit, úgy kell használni, teljes mancsmozgást és maximális kényelmet biztosít. Ez a csizma sokak számára jelent megoldást, hiszen még azok a kutyák is szívesen hordják, akik a cipőket nem szerették. Az ár 2 párra azaz 4 db kutyacipőre vonatkozik. Rendelésnél kérjük feltüntetni a megjegyzésben, hogy milyen színű cipőt szeretne kedvencének! Bruttó súly: 40g Egységár: 875.-Ft/pár

Bio gumiból készült újrafelhasználható, vízhatlan kutyacsizma, valódi gumiból készült. Nincs cipzár, könnyen felhúzható és ugyanakkor divatos és tartós. Komoly mancsvédelmet biztosít. Ez a csizma a legtermészetesebb, amit kutyusod hordhat ,hiszen mivel nincs benne bélés, ezért érzi a földet és nem kényelmetlen. Mellette nem lesz piszkos a lába, a hó nem tapad bele és a kellemetlen sótól, nyáron pedig a forró betontól is megóvód kedvencedet, véget érnek a kedvenced lábába fúródott toklász miatt eltöltött hosszú órák az állatorvosnál.

Elérhető színek:

  • fekete
  • kék

Mint egy zoknit, úgy kell használni, teljes mancsmozgást és maximális kényelmet biztosít. Ez a csizma sokak számára jelent megoldást, hiszen még azok a kutyák is szívesen hordják, akik a cipőket nem szerették.

Az ár 2 párra azaz 4 db kutyacipőre vonatkozik.

Rendelésnél kérjük feltüntetni a megjegyzésben, hogy milyen színű cipőt szeretne kedvencének!
Bruttó súly: 40g
Egységár: 875.-Ft/pár

Bővebben

1 750 Ft

Elfogyott

Megjegyzésbe kérjük beleírni, hogy milyen színt szeretne.

Megjegyzésbe kérjük beleírni, hogy milyen színt szeretne.

Bővebben

További információk

Tömeg 0,040 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pawz biogumi kutyacipő 4 db – M méret” értékelése elsőként
Back to Top
Kosár
Bezár

Üres a kosarad.

Kosárba rakva
Adatvédelem

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.