Sörélesző por – 250g

Kezdőlap/B.A.R.F./Kiegészítők/Sörélesző por – 250g

Sörélesző por – 250g

Elfogyott

POKUSA - SÖRÉLESZTŐ POR KIEGÉSZÍTŐ TAKARMÁNY, KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

100% természetes, GMO mentes sörélesztő, mely magas B-vitamin tartalmával hozzájárul a szőr, bőr és karom, valamint -probiotikus tulajdonságainak köszönhetően- a bélflóra egészségének fenntartásában. Egységár: 13000.-Ft/Kg Egységár: 99666.-Ft/Liter Akciós Egységár: 81666.-Ft/Liter Bruttó súly: 310g Nettós súly: 250g

POKUSA – SÖRÉLESZTŐ POR
KIEGÉSZÍTŐ TAKARMÁNY, KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

100% természetes, GMO mentes sörélesztő, mely magas B-vitamin tartalmával hozzájárul a szőr, bőr és karom, valamint -probiotikus tulajdonságainak köszönhetően- a bélflóra egészségének fenntartásában.

Egységár: 13000.-Ft/Kg

Egységár: 99666.-Ft/Liter
Akciós Egységár: 81666.-Ft/Liter

Bruttó súly: 310g
Nettós súly: 250g

Bővebben

3 250 Ft

Elfogyott

Komplex fehérjeforrás, probiotikum, az immunrendszer és a gyönyörű, dús bunda őre! A tavaszi és őszi vedlés idején non-stop porszívóznod kell kedvenced után? A sörélesztő gombák (Saccharomyces cerevisiae) áldásos tulajdonságai meghozzák majd a felüdülést! Komplex fehérjeforrás, kimagasló B-vitamin és folsavtartalmával nem csak a száraz bőr, a bunda és a töredező karmok állapotán javít, ám tiamin és riboflavin tartalmának köszönhetően a szemek egészségéről is gondoskodik. Javítja a szervezet vas felszívódását így a vérképződés folyamatában is részt vesz. Probiotikus és étvágy fokozó hatása is ismert; gondoskodik a megfelelő bélflóra kialakításáról és fenntartásáról.
  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a bőr, a bunda és a karmok állapotát
  • támogatja az idegrendszert
  • elősegíti a fiatal szervezet növekedését
Gyártási folyamat és szárítási módszer: Természetes, tiszta sörélesztő frissen őrölve, kíméletesen hőkezelve; így a benne található könnyen felszívódó ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek nem vésznek el. Csak megfelelő, speciális szárítási eljárás teszi lehetővé a magas minőségű termék előállítását; a túl magas hőmérséklet hatására a vitaminok és aminosavak elveszítenék eredeti állapotukat és csökkenne táplálkozási értékük. Az egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamat kíméletesen óvja az élesztő érzékeny alkotóelemeit. A készítményt az ISO 9001: 2008 és az ISO 22000: 2005 (HACCP) követelményeknek megfelelően állítják elő. A Pokusa – Sörélesztő por igazoltan GMO-mentes termék.   Száraz, hüvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Felhasználási javaslat: napi etetések alkalmával kiegészítő takarmányként . Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!

ADAGOLÁS:

adagolás kutyáknak < 10kg : 1g 10-20kg: 2g 20-30kg: 3g >30kg: 4g/nap
adagolás macskáknak 1g / nap
A dobozban található adagolókanál hozzávetőlegesen 1g terméknek felel meg.

Komplex fehérjeforrás, probiotikum, az immunrendszer és a gyönyörű, dús bunda őre!

A tavaszi és őszi vedlés idején non-stop porszívóznod kell kedvenced után? A sörélesztő gombák (Saccharomyces cerevisiae) áldásos tulajdonságai meghozzák majd a felüdülést!

Komplex fehérjeforrás, kimagasló B-vitamin és folsavtartalmával nem csak a száraz bőr, a bunda és a töredező karmok állapotán javít, ám tiamin és riboflavin tartalmának köszönhetően a szemek egészségéről is gondoskodik. Javítja a szervezet vas felszívódását így a vérképződés folyamatában is részt vesz.

Probiotikus és étvágy fokozó hatása is ismert; gondoskodik a megfelelő bélflóra kialakításáról és fenntartásáról.

  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a bőr, a bunda és a karmok állapotát
  • támogatja az idegrendszert
  • elősegíti a fiatal szervezet növekedését

Gyártási folyamat és szárítási módszer:

Természetes, tiszta sörélesztő frissen őrölve, kíméletesen hőkezelve; így a benne található könnyen felszívódó ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek nem vésznek el.
Csak megfelelő, speciális szárítási eljárás teszi lehetővé a magas minőségű termék előállítását; a túl magas hőmérséklet hatására a vitaminok és aminosavak elveszítenék eredeti állapotukat és csökkenne táplálkozási értékük.

Az egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamat kíméletesen óvja az élesztő érzékeny alkotóelemeit. A készítményt az ISO 9001: 2008 és az ISO 22000: 2005 (HACCP) követelményeknek megfelelően állítják elő.
A Pokusa – Sörélesztő por igazoltan GMO-mentes termék.

 

Száraz, hüvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!


Felhasználási javaslat:
napi etetések alkalmával kiegészítő takarmányként .

Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!

ADAGOLÁS:

adagolás kutyáknak < 10kg : 1g
10-20kg: 2g
20-30kg: 3g
>30kg: 4g/nap
adagolás macskáknak 1g / nap

A dobozban található adagolókanál hozzávetőlegesen 1g terméknek felel meg.

Bővebben

További információk

Tömeg 0,310 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sörélesző por – 250g” értékelése elsőként
Back to Top
Kosár
Bezár

Üres a kosarad.

Kosárba rakva
Adatvédelem

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.