ÁLLATI PARADICSOM – MERT ŐK IS MEGÉRDEMLIK

Szia! Először is szeretettel köszöntünk a mi kis weboldalunkon. 🙂

Marton Eleonóra vagyok, az Állati Paradicsomok ötletgazdája és tulajdonosa. Párommal, Lacival közösen valósítottuk/valósítjuk meg ezt az ötletet, álmot: az Állati Paradicsomot, és ezzel együtt az NLN Animal Food Kft-t sok állatbarát ismerősünk unszolására hoztuk létre 2017 augusztusában, hogy végre betöltsünk egy olyan űrt az állatbarátok és a kereskedők között, ami fokozatosan csak növekszik.

Mi elsősorban állatbarátok vagyunk és csak másodsorban kereskedők, hiszen számos kisebb nagyobb állatunk van otthon, sőt afrikai fehérhasú törpesüniket tenyésztünk. Pontosan tudjuk mire van szüksége a kedvenceinknek, és mivel látjuk nap mint nap, hogy a profitorientált kereskedőket nem érdekli, hogy mit adnak el a vásárlóknak, csak az ezzel keresett nyereség, így engedtünk az ismerősöknek, és elindítottuk kis boltunkat Hódmezővásárhelyen a Bakay utca 16 szám alatt.

Mi nem pusztán kereskedést folytatunk, hanem szaktanácsadást is. Hosszú évek óta kísérjük figyelemmel a magyarországi és külföldi forgalomban lévő tápszerekkel kapcsolatos teszteket, beszámolókat. Az évek alatt rengeteg tenyészettel alakítottunk ki baráti kapcsolatot, így elég jó rálátásunk van arra, hogy adott kutyának vagy éppen cicának mire is van szüksége, legyen szó allergiáról, szőrproblémáról, étvágytalanságról, szoptató kutyusról, vagy ha csak egy energiabomba. Mint ahogy mi emberek sem vagyunk egyformák, így kedvenceink sem. Nekik is egyedi igények szerint kell a táplálásukat folytatni, kezdve a tápoktól, konzervektől a húsokon, májakon és egyéb baromfi és sertéstermékeken át a kiegészítőkig, amik lehetnek cseppek, olajok, stb.

Baráti körben az évek óta tartó tanácsadás nőtte ki magát az Állati Paradicsommá. Bizony sok esetben hiába segítettünk szóban, a szükséges tápok vagy kiegészítőket nem tudták beszerezni a környéken. Igyekszünk a Bakay utcai boltunkban mindenkinek a segítségére lenni, legyen szó kutyáról, cicáról, hüllőről, rágcsálóról, vagy éppen kisemlősről.

Gyertek be hozzánk és nézzetek szét nálunk, ha kérdésetek, problémátok van kedvencetekkel szívesen segítünk. 🙂

Állatbaráti üdvözlettel:

Nóra és Laci

csapat-1024x678